Utvendig solskjerming

Utvendig solskjerming

Få tilbud på utvendig solskjerming til din bolig

Utvendig solskjerming kan brukes for å gjøre uteplassen mer anvendelig og er også den mest effektive måten å kontrollere temperaturen innendørs

Ulike typer utvendig solskjerming

Markiser

Markiser er den tradisjonelle måten å sørge for solskjerming på. En markise kan stenge ca.70% av varmen fra sola ute, mens dukens kvalitet/materiale avgjør hvor mye av sollyset som kan stenges ute. Tidligere var det vanlig med manuell betjening av markisen, mens dagens markiser ofte har motorisert betjening.

Screens

Screens er rullegardiner med vevd eller perforert duk. Dukene er laget av Polyester, Glassfiber eller PVC-materiale. Screens kan stenge ute over 95% av sollys og varme, uten at det sperrer utsikten. Svært vindbestanding.

Utvendige persienner

Utvendige persienner er et effektivt solskjermingsprodukt som kan stenge ute ca. 90% av solvarmen. Det finnes både manuelle og automatiske løsninger for regulering av de utvendige persiennene, og produktet er vanlig både på større kontorbygg og i eneboliger.

Pergola

Pergola er en markise som skaper et overrbygget utvendig rom, som både skjermer for sol, vind og regn. Forskjellen fra ordinære markiser er at en Pergolamarkise går på skinner som er festet i uteplassen, noe som gjør at man også kan få skjerming på sidene og ikke bare på oversiden.

Se også innvending solskjerming

Send inn tilbudsskjemaet for å rask få tilbud fra lokale leverandører av utvendig solskjerming - gratis og uten forpliktelser.

Velg riktig utvendig solskjerming

Hvilken form for utvendig solskerming du bør velge kommer an på solforholdene der du bor, hva du ønsker å oppnå med skjermingen og selvfølgelig budsjettet ditt.

Dersom du er usikker på hvilken løsning som er optimal for din bolig kan du velge å krysse av for flere typer solskjerming, eventuelt bare krysse av "usikker". Da får du ulike forslag fra leverandørene og kan velge det som du synes passer best med ditt behov.

Befaring gir skreddersøm

Hvis du velger å få inn leverandører på befaring vil du kunne få mer skreddersydde tilbud tilpasset din bolig. Dersom du ikke er helt sikker på hva du bør velge anbefales dette sterkt, for å unngå bomkjøp.

Befaringer er gratis, og du er ikke forpliktet til å takke ja til noen av tilbudene. Samtidig er det helt frivillig å be om befaring. Dersom du vet nøyaktig hva du skal ha og bare ønsker tilbud på dette kan du fint bruke solskjermingstilbud.no til dette også.

Prøv Solskjermingstilbud.no

Solskjermingstilbud.no er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. La selskapene konkurrere om å gi deg det beste tilbudet på utvendig solskjerming til din bolig!

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut det korte skjemaet, og du vil bli kontaktet av leverandører som tilbyr gode utvendige solskjermingsløsninger der du bor.

Leverandørene vet at de konkurrerer med andre selskaper om jobben, og du kan derfor være trygg på at du får det beste tilbudet.

Følg oss på Facebook

Følg oss gjerne på vår Facebookside.

Kontakt oss

Send oss en e-post

Sosiale medier: Facebook

Trenger du solskjerming?

Solskjermingstilbud.com er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. La selskapene konkurrere om å gi deg beste tilbud på solskjerming av din bolig!

Utvendig solskjerming

Innvendig solskjerming

Diverse

Om oss

Personvern