Vi i Solskjermingstilbud.no jobber hver dag for å kunne gi deg det beste tilbudet på solskjerming.

Om oss

Solskjermingstilbud.no er en uforpliktende anbudstjeneste tilpasset norske forhold, som gjør det enklere å innhente tilbud på innvendig solskjerming og/eller utvendig solskjerming.

Det er helt gratis for deg som bruker å benytte solskjermingstilbud.no. Anbudstjenesten finansieres av solskjermingsleverandører, som betaler en fast sum for å være med på tjenesten, uavhengig av tilslag på den enkelte henvendelse. Dermed kan du være sikker på at selskapene gir deg sitt beste tilbud.

Selskapet bak

Solskjermingstilbud.no er en tjeneste fra Nettbureau AS et norsk IT-selskap spesialisert på brukervennlige sammenlignings- og anbudstjenester innen personlig økonomi og bolig.

Nettbureau har siden etableringen i 2009 laget tjenester som er enkle å bruke, samtidig som de ivaretar krav til personvern og driftssikkerhet.

Andre tjenester fra Nettbureau inkluderer blant annet Boligalarmer.no, Garasjetilbud.no og Eiendomsmegler.no.

Om Nettbureau AS

Org.nr.: Foretaksregisteret 997104854 MVA

Adresse: Colletts gate 10A, 0169 Oslo

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss på Facebook

Følg oss gjerne på vår Facebookside.

Kontakt oss

Send oss en e-post

Sosiale medier: Facebook

Trenger du solskjerming?

Solskjermingstilbud.com er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. La selskapene konkurrere om å gi deg beste tilbud på solskjerming av din bolig!

Utvendig solskjerming

Innvendig solskjerming

Diverse

Om oss

Personvern