Innvendig solskjerming

Innvendig solskjerming

Få tilbud på innvendig solskjerming til din bolig

Innvendig solskjerming gir fleksible og estetisk gjennomtenkte løsninger for din bolig.

Ulike typer innvendig solskjerming

Rullegardiner

Rullegardiner er en klassiker i mange hjem, særlig på soverom hvor mange ønsker lystette varaianter for å få et mørkt og godt sovemiljø. Men rullegardiner kan også brukes i oppholdsrom som solskjerming.

Lamellgardiner

Lamellgardiner er ofte førstevalget når man ønsker skjerming både for sol og innsyn, samtidig som man vil opprettholde et lyst innemiljø.

Plisségardiner

Plisségardiner gir muligheter for fleksibel solskjerming, hvor materialet avgjør graden av solskjerming. Du kan også velge plisségardiner som kan flyttes fritt i vinduet, både fra oversiden og undersiden, noe som gir muligheter for skjerming av innsyn og sol, uten å miste utsynet eller bli blendet.

Innvendige persiennner

Innvendige persienner er en kostnadseffektiv måte å kunne regulere mengden sol, varme og lys du ønsker å slippe inn i huset.

Se også utvendig solskjerming

Send inn tilbudsskjemaet for å rask få tilbud fra lokale leverandører av innvendig solskjerming - gratis og uten forpliktelser.

Slik velger du riktig solskjerming

Med mindre man er langt over snittet interessert i solskjerming, vet man kanskje ikke hva som skiller de ulike formene for gardiner, persienner o.l. fra hverandre. Den optimale løsningen for din bolig vil være avhengig av solforhold, skjermingsbehov, budsjett osv.

Dette har vi tatt hensyn til i utviklingen av anbudstjenesten på Solskjermingstilbud.no. Bare velg hvilke former for solskjerming du vurderer, ev. velg "usikker". For å få et tilbud som er best mulig tilpasset din bolig og ditt behov anbefaler vi å velge å ta befaring med flere leverandører, men det er helt opp til deg.

Om du allerede vet akkurat hva du skal ha er det enda lettere: Bare velg relevant type solskjerming og beskriv mål og behov, så får du sammenlignbare tilbud fra leverandørene.

Prøv Solskjermingstilbud.no

Solskjermingstilbud.no er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. La selskapene konkurrere om å gi deg det beste tilbudet på utvendig solskjerming til din bolig!

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut det korte skjemaet, og du vil bli kontaktet av leverandører som tilbyr gode innvendige solskjermingsløsninger der du bor.

Leverandørene vet at de konkurrerer med andre selskaper om jobben, og du kan derfor være trygg på at du får det beste tilbudet.

Følg oss på Facebook

Følg oss gjerne på vår Facebookside.

Kontakt oss

Send oss en e-post

Sosiale medier: Facebook

Trenger du solskjerming?

Solskjermingstilbud.com er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. La selskapene konkurrere om å gi deg beste tilbud på solskjerming av din bolig!

Utvendig solskjerming

Innvendig solskjerming

Diverse

Om oss

Personvern